ostenstad-body-rett inn Foto: Olav Rege Olsen

– Det har vært klubber som har spurt om det er mulig å få gå i samtaler med Espen Ruud, men foreløpig har vi sagt nei til det, sier fungerende sportslig leder i Odd, Hans Erik Utne til Aftenbladet.no.

Du kårer tiårets Viking-spiller!

Viking skal etter det Aftenbladet.no erfarer, være én av i alt fire eliteserieklubber som har kommet med en henvendelse overfor Odd-ledelsen om å få lov til å innlede samtaler med Ruud.

Ingen bud foreløpig

Stavanger-klubben har tidligere i år vært avventende i forhold til en framskritt på kantspilleren, som også kan bekle høyrebackposisjonen. Nå er imidlertid 23-åringen inne i bildet igjen.

– Espen Ruud var aktuell for Viking i vinter, og kan absolutt være en interessant spiller for oss. Vi diskuterer flere kandidater på høyre back og har ennå ikke lagt inn bud på noen spillere, sier sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad til Aftenbladet.no.

Odd er på sin side lunken til interessen fra andre klubber – foreløpig.

– Ikke kapasitet

– Vi har gitt beskjed til klubber som har henvendt seg om at vi på nåværende tidspunkt ikke har kapasitet til å drøfte slike ting. Vi må gå gjennom spillerstallen og få en avklaring rundt trenersituasjonen i klubben.

– Vi har fokus på å beholde det laget vi har hatt i år og vil rykke rett opp igjen, sier Utne til Aftenbladet.no.