Laget har fire seirer av fire mulige, og franskmennene har fortsatt til gode å slippe inn mål i turneringen denne sesongen. I motsatt ende ser dagene ute i Europa ut til å være over for et Dinamo-lag som har fire tap.

Carew spilte i søndagens seriekamp og ble ikke overraskende sittende på benken hele kampen onsdag. Det var Karim Benzema som spilte spiss, og han ble matchvinner etter 14 minutters spill. Unggutten ble spilt opp av lagkompis Sidney Govou og scoret sesongens tredje mål i mesterligaen.

Seieren var Lyons 14. på rad i serie og cup.

Ti minutter før full tid var Dinamo Kiev nær ved å utligne, men Lyon-keeper Gregory Coupet reddet mesterlig.

Real Madrid er også klar for åttedelsfinale etter at Steaua Bucuresti-spiller Banel Nicolita dummet seg ut og scoret selvmål. Nicolita skulle spille ballen tilbake til egen keeper, men satte den til side for Cornel Cernea og rett i eget mål da 20 minutter gjensto av kampen.

Da hadde rumenerne presset sine spanske gjester hardt på Santiago Bernabéu. Real Madrid vant 4-1 i det første møtet, men Steaua Bucuresti hadde andre intensjoner på bortebane.

Men selvmålet tappet motivasjonen hos rumenerne, og to minutter etter brente Ruud van Nistelrooy en kjempesjanse til å doble ledelsen til Real Madrid ved å sette et forsøk fra straffemerket over mål.

Lyon og Real Madrid møtes innbyrdes 21. november. Da blir sannsynligvis gruppeseieren avgjort.

(©NTB)