Jordan Henderson sikret Liverpool viktige poeng i kampen om mesterligaplass. Det ble 1-0 borte over Swansea i Premier League mandag.

Han var heldig på scoringen. En Swansea-back kastet seg ned for å rense unna en pasning. Ballen gikk rett i leggen til Henderson og i nettet.

– Det var et kjemperesultat for oss. Vi var skuffet etter 1.-omgangen, og manageren hadde noen ord å si til oss , sa Henderson til Sky Sports.

Dermed skiller det bare fire poeng mellom lag to til fem i PL: Manchester City (58), Arsenal (57), Manchester United (56) og Liverpool (54).

Chelsea topper klart. De tre beste går direkte til mesterliga. Lag nummer fire får sjansen i kvalifisering.

Storkamp

Mandag holdt Liverpool nullen for sjette kamp på rad. Ifølge BBC er det en tangering av rekorden fra manager Bill Shanklys tid.

Søndag smeller det skikkelig på Anfield. Da kommer Manchester United på besøk. Det ligger svært mye i potten.

– Den kampen kan ikke komme fort nok. Vi er stinne av selvtillit. Det blir en tøff kamp, men jeg håper vi får resultatet vi trenger, sier Henderson.

Han har nå fem scoringer i PL-sammenheng denne sesongen.

– I første omgang kom vi ikke engang i nærheten av det nivået vi forventer. Etter pause var vi strålende, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers til Sky Sports.

Laget hans har nå 13 strake ligakamper uten tap.

Swansea-boss Garry Monk var skuffet. – Vi fikk sjansen og kunne ha fått med oss noe herfra. Vi styrte 1.-omgangen og skulle hatt et mål. Liverpool fortjener ros. De kom tilbake, sier Monk. (©NTB)