BARCELONA — SEVILLA 3-2

Barcelona fortsatte sin fantastiske start på sesongen med seier nummer fire av fire mulige, men det var ikke lett å sikre seieren på Camp Nou lørdag kveld.

Scoringer av Dani Alves etter 35 minutter og Lionel Messi etter 75 minutter så ut til å ha avgjort kampen, men så slo Sevilla kraftig tilbake.

Etter 79 minutter skapte Ivan Rakitic spenning da han reduserte til 2-1, og på overtid sjokkerte Coke ved å bredside inn utligningen etter forferdelig markeringsspill i Barcelonas forsvar.

Like etter var Marko Marin nære ved å score vinnermålet for Sevilla, men avslutningen hans gikk like utenfor.

I stedet gikk det som det ofte gjør. Barcelona gikk til et siste angrep, og da Messi kom til linjen og klarte å legge inn, kastet Alexis Sánchez seg fram og styrte ballen i mål.

Dermed kunne Barcas spillere juble for en dramatisk seier.

Samtidig kunne Sevilla tenke på det som kunne vært.

Laget så ut til å utligne da Barcelona ledet 1-0, men ble snytt etter en merkelig dommeravgjørelse. Juan Cala headet ballen i mål etter 70 minutter, men dommer Cesar Muni valgte å blåse for en forseelse i feltet. Det var det få som skjønte noe av, og dermed beholdt Barca ledelsen.

Barcelona ligger bak Atlético Madrid på målforskjell etter at begge lag har tatt fire seirer på rad. Atlético vant 4-2 over Almería med scoringer av David Villa, Diego Costa, Tiago og Raul Garcia.