Det tyske fotballandslaget skal hedre ofrene i flytragedien i kveldens kamp mot Australia. Her er troppen samlet på treningsfeltet tirsdag. Det tyske fotballandslaget skal hedre ofrene i flytragedien i kveldens kamp mot Australia. Her er troppen samlet på treningsfeltet tirsdag. Foto: NTB scanpix

I kveld hedrer de tyske landslagsstjernene ofrene i flytragedien

Spiller med sørgebånd og skal ha ett minutts stillhet før kveldens privatlandskamp.

Tyskland og resten av verden er rystet etterat Germanwings-flytet på vei fra Barcelona til Düsseldorf krasjet i de franske alpenetirsdag. Ulykken krevde 150 menneskeliv, 67 av dem tyske.

Før og under kveldens landskamp mellom Tyskland og Australia i Kaiserslautern, kommer det tyske landslaget til å hedre ofrene i ulykken. Før kampstart vil det være ett minutts stillhet. Og under kampen kommer det tyske laget til å spille med sørgebånd. Det fortalte den tyske fotballpresidenten Wolfgang Niersbach under dagens UEFA-kongress i Wien.

— Vi er alle ofre og som en fotballfamilie skylder vi ofrenes famlier dette, sa fotballpresidenten ifølge det tyske fotballforbundets egen nettside.

— Vi er dypt bedrøvet og sjokkert. Våre tanker går til familiene til ofrene, sier Oliver Bierhoff, landslagets manager, om den tragiske ulykken.