Curtis Davies headet Hull i føringen på eget gress etter et kvarter. Den tidligere Lillestrøm-spilleren Robert Koren doblet ledelsen da han ti minutter før pause skjøt et frispark via to Brighton-spillere.

— Vi viste god lagånd. Etter pause ble vi slitne, men vi er fornøyde med å gå videre, sa Koren etter kampen.

I annen omgang stanget Leonardo Ulloa inn et reduseringsmål for gjestene, men Hull holdt godt unna og sikret seg retten til å møte Sunderland i kvartfinalen.

Premier League-laget var nær ved å ryke ut for en uke siden, men Yannick Sagbo ordnet 1-1 i sluttminuttene.

Hull-manager Steve Bruce var oppgitt over at laget hans måtte spille omkampen bare to dager etter 4-0-seieren over Cardiff i serien. En UEFA-regel tillater ikke at andre kamper spilles samtidig med mesterligaen, som har åttedelsfinalekamper både tirsdag og onsdag. Bruce kunne uansett juble for avansement.

Charlton slo Sheffield Wednesday 2-1 på bortebane. Mesterskapsserieklubben satte dermed kjepper i hjulene for et heftig lokaloppgjør i kvartfinalen. Charlton møter Sheffield United på bortebane om litt under to uker. (©NTB)