Trondheim/Lerkendal: Ole Selnæs ble kåret til Rosenborgs beste spiller i krigeseieren mot Stabæk. 21-åringen var med på det meste Rosenborg skapte av sjanser og leverte en solid jobb defensivt på banen.

— Jeg synes det gikk greit. Jeg er fornøyd med innsatsen min og laget generelt, sier Selnæs.

VIDEO: SE INTERVJU MED SELNÆS ØVERST I SAKEN.

«Kokrolig» 21-åring

Midtbanespilleren hadde en meget viktig inngripen på egen strek da det sto 87 minutter spilt på klokken. Avslutningen til Stabæks Gorozia ble headet i tverrliggeren av Rosenborgs 21-åring.

— Jeg tenkte at hvis jeg demper den, er det stor sjanse for at André Hansen får plukket den opp. Dersom jeg demper den via tverrliggeren, får han enda bedre tid til å plukke den opp, sier unggutten lurt.

— Så det var planlagt å «safe» den i tverrliggeren?

— Selvfølgelig.

Kåre Ingebrigtsen lo godt etter kampen av Selnæs’ klarering.

— Han ville vel ikke gi den bort til corner.

Rosenborg hadde stanget og stanget i seriefinalen, uten uttelling, men med syv sekunder igjen på klokken, havnet ballen i mål bak Stabæks Sayouba.

— Det var utrolig deilig. Fortjent, rett og slett, fortsetter midtbaneankeret.

- En utrolig god spiller

Målet ble scoret av Anders Konradsen som kom til Rosenborg i sommerens overgangsvindu. Selnæs hadde mange gode ord om midtbanekollegaen.

— Anders har vært god i alle innhoppene hans. Han er en utrolig god spiller. Det er sterkt gjort av han å gå opp og score på dødballen rett før slutt, sier 21-åringen.

Med hele elleve poeng ned til nettopp Stabæk, er det mye som skal til for at gullet skal glippe for trønderne.

— Jeg har ikke gullsmak i munnen helt ennå. Det er ikke sikret, men hele laget må ha hjerneblødning dersom dette skal glippe, sier han bestemt.

Helland-assist

Pål André Helland beskrev seg selv som «ganske ræva» under søndagens kamp, men 25-åringen fikk en assist på målet som sendte Lerkendal til himmels.

— Min egen innsats var ganske ræva. Jeg presterte heldigvis på overtid, så det gjorde godt, sier Helland og legger til: Treneren har troen på meg og selv om jeg spilte en elendig kamp, så har jeg alltid noe i meg. Det gir meg selvtillit å vite det, fortsetter han.

Selv husket han ikke mye etter at Konradsen satte ballen i mål.

— Jeg vet ikke om jeg tenkte en gang. Det gikk litt i svart for meg, det var rett og slett en deilig følelse, sier han avslutningsvis.