Både Arsenal, Leeds og Newcastle får sine sjanser til å utjevne forspranget ellerede i morgen. Men Manchester United er i hvert fall i alvorlig trøbbel etter at Liverpool lørdag vant hjemmekampen mot Middlesborough.

Michael Owen tegnet seg selvfølgelig nok en gang på scoringslisten på Anfield lørdag. Drøyt midtveis i første omgang banket han inn 1-0 fra nesten 25 meter og spiss vinkel, hans 99. mål for Liverpool. Danny Murphy startet angrepet med et brudd på egen halvdel, men det var Patrik Berger som til slutt fant Owen med den målgivende pasningen.

Den samme Patrik Berger doblet Liverpools ledelse mer enn tre minutter på overtid i første omgang. Med venstrebeinet ekspederte han en pasning fra Jari Litmanen i mål.

Liverpool dominerte denne kampen totalt og vant fortjent. Middlesborough ble til tider rundspilt og hadde ikke et eneste skudd på mål før i begynnelsen av andre omgang. Steven Gerrard og Emile Heskey starten på benken for Liverpool, men erstatterne Patrik Berger og Jari Litmanen spilte begge avgjørende roller i denne kampen.

På midtbanen var hjemmelagets Dietmar Hamann og Danny Murphy fullstendig overlegne i møtet med Paul Ince, som hadde et tafatt gjensyn med sin tidligeree hjemmebane.

Liverpool har nå seks poeng å gå på i forhold til Arsenal foran morgendagens kamper.