Kolstad-Haslum 24-29:

Med tapet mott Haslum tok Kolstad farvel med både Goran Rajkovic og sluttspillet i serien.

Stian Gomo drømte om en seier i sluttspillet, men fikk aldri revansjert søndagens sure ettmålstap borte mot Haslum. Da lagene møttes i Trondheim Spektrum onsdag kveld, var kun seier godt nok for Kolstad hvis de skulle ha håp om semifinale. Dessverre ble Haslum for sterke og vant til slutt 29-24. — Vi mangler rutine. Vi savner den nødvendige roen, oppsummerte Valery Putans etter kampen.

Stian Gomo utdypet:

— Det virker som om vi er litt for mye preget av at det handler om vinn eller forsvinn. Det blir for mye spill én og én. Vi er for lite kollektive. Det ble for tandert, sa Gomo.

Samtidig erkjenner han at sluttspillet har gitt laget mye nyttig lærdom.

— Det føles litt tomt at det er over nå, men vi har lært utrolig mye. Vi har fått mye erfaring med tanke på det som skal komme i fortsettelsen, sier han.

Før kampen var Gomo tydelig på at spillerne hans måtte få bort de tekniske feilene fra lagenes første kvartfinalemøte. Han ville også se at straffekastene ble satt i mål, men dessverre åpnet Adrian Aalberg kampen med nettopp en straffebom. Gomo fikk også se at backene hans løp på tvers i etablert angrep uten å være en skuddtrussel.

Lagene gikk til pause på stillingen 12-12, men tre raske Haslum-mål i starten av andreomgangen gjorde at Kolstad kom på etterskudd.

— Det virker som vi er litt overtente, mente Putans.

Trenerduoen fikk se Kolstad-spillerne gi det de hadde til siste slutt, og selv om de var sjanseløse på seier slik kampen utviklet seg, sved tapet.

— Det er jo fint, da, sier Putans.

— Vi har ikke spilt 30 kamper på eliteserienivå ennå, og spillerne er misfornøyde med å tape for sølvvinneren i serien. Det lover godt for neste sesong, mener han.