Her er BTs spillerbørs etter Branns 0-0-kamp mot Hønefoss. Skalaen går fra 1 til 10.

BØRS_BRANN_Udjus.jpg Foto: Digitalsport

5 Kenneth UdjusFør pause kunne han kost seg med de lokale Leif Vidar-pølsene, uten at noen hadde merket det. Tok alt, som han burde. Dirigerte laget med pondus.

BØRS_BRANN_Knudsen.JPG Foto: Digitalsport

4 Fredrik Knudsen Virket smått stresset og var heller ikke like sjef i duellspillet som han kan være. Spilte seg opp utover i kampen.

BØRS_BRANN_Grønner.JPG Foto: Digitalsport

5 Jonas Grønner Styrte den unge backrekken, men et skrekkelig balltap og en altfor løs pasning trakk ned før pause. Var mye bedre i annen omgang.

BØRS_BRANN_Heggland.JPG Foto: Digitalsport

5 Fredrik Heggland God i luften, som rekkekameraten med samme navn. Slapp å bli testet så mye, og gjorde en debut han kan være bekjent av.

BØRS_BRANN_Nouri.JPG Foto: Digitalsport

4 Amin Nouri Deilig trygg i det meste, men gjorde intet spektakulært. Mistet ballen før Hønefoss' farligste kontring.

BØRS_BRANN_Skaanes.JPG Foto: Digitalsport

3 Kasper Skaanes Sentralt på midtbanen får han vist sin løpskraft. Manglet råskap i innlegg og avslutninger. Kunne scoret etter 20.

BØRS_BRANN_Haugen.JPG Foto: Digitalsport

4 Fredrik Haugen Måtte ta ansvaret for å lime sammen midtbanen. Gjorde en del fint med ballen, som vanlig, men var også passiv i presset innimellom.

BØRS_BRANN_Huseklepp.JPG Foto: Digitalsport

5 Erik Huseklepp Branns beste Aktiv og bevegelig. Vartet opp med dagens beste gjennomspill, men brente også en av Branns største sjanser. Bra kamp i uvant rolle.

BØRS_BRANN_Demir.JPG Foto: Digitalsport

5 Erdin Demir Fikk dyrke styrkene sine i den nye formasjonen. Pøste på med offensive bidrag, men brukte for lang tid med ballen.

BØRS_BRANN_Larsen.JPG Foto: Digitalsport

4 Kristoffer Larsen Skjøt som om han var i ville vesten, ikke Buskerud. Traff stolpen en gang, men siktet stadig dårligere. Heltent, men tok mange svake valg.

BØRS_BRANN_Castro.JPG Foto: Digitalsport

3 Alejandro Castro Har en tendens til å bremse Brann når de kontrer. Beveget seg igjen lurt i feltet, men var helt Skybert etter pause.

Innbyttere (uten karakter):

Azar Karadas for Huseklepp fra 82. Oliver Rotihaug for Castro fra 82.