Da sitter jeg på flyet hjem fra Oslo. Tungt som fy. Ble akkurat ledd av, av noen fjortiser som hadde vunnet en cup. Tungt!

Vi gjør en ok+ kamp. Det er derfor surt å sitte igjen med null og niks, kanskje bare en karantene.

Første omgang er vi fullt på høyde med Lillestrøm. De skaper mindre enn oss og stillingen er 0-0 til 45 minutter er spilt. Så får de en billig straffe og vips 1-0. For ett tidspunkt å få en imot på. Rett før og etter pause er kritiske punkter for fotballkamper. Da skal det fokuseres ekstra.

I pausen fokusere vi på at her er det gode muligheter. Asle lar oss spillere være for oss selv noen minutter. Vi merket at sjansene for seier er gode tross at vi ligger under og psyker hverandre opp. Trenerteamet kommer inn og gir konkrete tilbakemeldinger på hva som skal bedres.

Andre omgang er igang. Vi starter vel halv-bra. Etter 2-0 i det 60 minutt tar vi over og skaper mye. Reduseringen ved Rubio etter meget bra spill gir oss selvfølgelig mye energi. Helle får ett skudd blokkert på strek. Tilløpene til 2-2 er flere og flere.

I stedet for utligning er det to til i sekken. Før det blir undertegnede utvist. Er først på ball og sitter med en kjip følelse nå. Mitt første røde kort i tippeligaen. Når jeg sovner i natt er usikkert.

En ting er sikkert. Vi gir oss aldri og får energi av slike nederlag. Ett poeng på to kamper er tre for lite. Sandnes Ulf er klar for revansje mot Brann på fredag. Møt opp og støtt oss!