ENGLAND — PERU 3-0

En slik seier rett før et mesterskapet gir alltid selvtillit og forhåpninger både hos spillere og publikum.

Seieren på Wembley var fullt fortjent. Peru, som ikke kvalifiserte seg til VM-sluttspillet i Brasil, ble aldri noen skikkelig målstokk for mannskapet til Roy Hodgson.

Hodgson mønstret en spennende startellever og gjorde mange bytter underveis. Uansett lagoppstilling var England det beste laget kampen igjennom. Kaptein Steven Gerrard og Wayne Rooney var blant dem som ble byttet ut et stykke ut i 2. omgang.

Steven Gerrard kommer løpende til Daniel Sturridge for å feire Englands 1-0-scoring mot Peru. Foto: Digitalsport

Åpnet balletLiverpools Daniel Sturridge åpnet ballet 33 minutter ut i 1. omgang med kampens vakreste mål. Spissen skjøt et elegant skudd med venstreslegga omtrent på 16-meterstreken, og ballen fikk en flott skru i det lengste hjørne i en bue over Perus keeper Raul Fernandez.

Sturridge var god for England mot Peru. Ni minutter før full tid ble også han byttet ut.

Midtstoppermål

20 minutter ut i 2. omgang ble det 2-0. Målet kom etter et hjørnespark, og Chelseas Gary Cahill nikket ballen fint i mål.

Bare fem minutter senere var det midtstopperkollega Phil Jagielka sin tur. Perus keeper mistet ballen utilgivelig rett i føttene på Everton-spilleren som fikk en meget enkel oppgave med å sette inn 3-0-målet.

England VM-åpner i gruppe D mot Italia 14. juni. 19. juni venter Uruguay, og 24. juni er Costa Rica siste motstander i gruppespillet.

Før den tid venter det treningskamper mot VM-nasjonene Ecuador og Honduras i USA.