– Den smittede hadde symptomer, og har hatt dialog med klubblegen hele veien, og den positive testen var ikke uventet, skriver Grimstad-klubben i en pressemelding.

Jerv har fått utsatt en rekke kamper denne sesongen, etter to smittetilfeller - først i september, deretter i forrige uke. Nå har en tredje person fått påvist smitte.

– Personen blir fulgt opp av lokale helsemyndigheter og følger de til enhver tid gjeldende regler som smittet, og vil ikke involveres igjen før smittefare og sykdomsforløp er over, skriver Jerv.

Spiller kamp mandag

Jervs kamp mot Sandnes Ulf mandag går foreløpig etter planen fordi alle Jerv-spillerne ble satt i karantene etter smittetilfellet i forrige uke. Spillerstallen går ut av karantene søndag.

- Alle involverte i gruppa, både spillere og støtteapparat, har gjennomført tester - og med unntak av den siste ankomne positive testen, er alle testene rapportert negative, skriver klubben.

Det betyr at oppladningen til kampen neppe blir optimal. Laget får kun en trening sammen søndag før kamp.

Etter mandagens kamp, venter 3 hjemmekamper for Jerv, som ligger rett over kvalifiseringsplass i 1.divisjon. Disse kampene er ikke enda bekreftet fra NFF.