BEOGRAD (ap.no): — Vi har hatt en helt åpen prosess med Heidi hele tiden. Hun har sagt at hun kommer til å ta en beslutning uti januar. Den prosessen ønsker vi å forsere nå, sier klubbdirektør Bjørn Gunnar Bruun Hansen.

Det er han som forhandler med nye spillere, mens trener og sportssjef Ole Gustav Gjeksted er den som bestemmer hvem klubben trenger.

I Larvik kom bruddet mellom Løke og Bøhn som den store nyheten fredag kveld da klubben avviklet julebord. Ingen ante noen ting.

- Jeg ønsker ikke å spekulere i hvordan dette påvirker Heidis livssituasjon i Ungarn. Det får hun svare på selv. Vi blander oss ikke inn i privatlivet, sier Gjekstad.

Løkes sønn Alexander, som hun har med tidligere samboer Leif Gautestad, skal begynne på skolen til høsten.

Malm Frafjord og Løke

Larvik har også vært i dialog med Marit Malm Frafjord, men det er uaktuelt å hente begge.

- Hvem vil dere helst ha, Gjekstad?

— Det er vanskelig å svare på. De to har forskjellige kvaliteter. Marit vil gå rett inn i en treerrolle hos oss i forsvar, mens Heidi har vært verdens beste angrepsstrek i mange år. Men jeg synes det er naturlig at våre to landslagsstreker spiller i forskjellige klubber, så vi kommer ikke til å hente begge. Det har også en økonomisk årsak. Dessuten har vi to strekspillere fra før, Isabel Blanco og Pernille Wibe.

Må ned i lønn

Velger Heidi Løke å gå tilbake til Larvik, må hun forberede seg på kraftig lønnsnedgang.

— Hvis Larvik-spillerne bare hadde vært ute etter penger, ville de spilt et annet sted. Vår erfaring med jentespillere er at de er vel så opptatt av muligheten for å vinne noe og hvem de kommer sammen enn sine personlige kontrakter, sier Bruun Hansen.

- Det ikke så god stemning mellom Larvik og Løke/Bøhn da de dro til Ungarn?

— Både vi og Heidi er enige om at det er tilbakelagt nå, sier Bruun Hansen.

- Så nå ringer du Løke mandag, Gjekstad?

— Hun får få en dag å puste ut.

- Tirsdag da?

— He, he.