Steven Gerrard of Liverpool in action during match against Burnley--------------------Jon Buckle / BPIFA Barclays PremiershipLiverpool v Burnley12 September 2009Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Digitalsport

Gigantavtale for Liverpool

<p>Banken Standard Chartered blir ny draktsponsor for Liverpool.</p>

Den internasjonale banken med base i London betaler rundt 800 millioner kroner for en fireårsavtale. Det er en tredobling av hva det danske ølbryggeriet Carlsberg har betalt rødtrøyene. Danskene har sponset Liverpool siden 1992.

– Det er et signal på den framgangen vi har opplevd i Liverpool at vi kan presentere den største kommersielle avtalen noensinne i vår klubbhistorie, sier Liverpool-direktør Christian Purslow.

Les også:

Standard Chartered Bank forsøkte å bli sponsor for Manchester United, men i juni fullførte Manchester-klubben en avtale med Aon Corp. Avtalen Liverpool har fått i stand skal være like god som den United har med Aon.

Den nye sponsoravtalen bør være godt nytt for manager Rafael Benítez. Liverpool har stram økonomi, men den nye avtalen kan komme til å frigjøre midler til innkjøp av spillere i januar.

(©NTB)