— Det føles bra. Jeg føler fremgang , sier Erik "Myggen" Mykland til fvn.no.

Akillesproblemene som gjorde at Myggen måtte operere i oktober plager ham ikke lenger.

Det som gjør at teknikeren ikke har trent for fullt de siste ukene er det som antakelig er en strekk i mage/lyske-regionen.

Nå er han på bedringens vei der også.

— Det er ikke veldig lenge til han er tilbake for fullt, sier Starts fysioterapeut Pål Erik Pedersen.

- Hva er ikke veldig lenge?

— Det er vanskelig å si. Akkurat som med Ole Martin Årst må vi ta en dag av gangen og bygge på det han tåler dag for dag, forklarer fysioterapeuten.

- Når vi slipper han i full trening vil vi ha mindre kontroll. Vi vet ikke helt hvordan kroppen til Erik vil respondere på det. Derfor vil vi ha full testing før vi slipper han lø s, sier Pedersen, som har hatt litt å stri med de siste dagene.

Mange småskader

Hunter Freeman, Branislav Milicevic, Geir Ludvig Fevang, Christer Kleiven og Aram Khalili sliter eller har slitt med småting.

Milicevic har hatt en legghinnebetennelse som i følge Pedersen er på retur. Fevang trente for fullt tirsdag etter at han stod over mot Sandefjord på grunn av stiv muskulatur på baksiden av lårene. Freeman trener for fullt tirsdag etter å ha stått over mot Sandefjord på grunn av stive lysker, mens både Kleiven og Khalili sliter med hver sin smell i ankelen.

Alle trener trolig for fullt i morgen.

Dermed er det kun Ole Martin Årst, Erik Mykland og Rolf Daniel Vikstøl (kyssesyke) som er utilgjengelige for Knut Tørum.