1. divisjonsklubben Bryne forsterket tirsdag med keeper Ante Knezovic og midtbanespiller Fitim Kastrati.

Rogalendingene var nære ved å rykke ned til 2. divisjon forrige sesong, men har ambisjoner om å henge med i toppen i 2016. Det skal Knezovic og Kastrati hjelpe klubben med. Begge har signert en toårskontrakt med Bryne.

Kastrati kommer fra et opphold i Hønefoss. I 2013 fikk han åtte kamper i eliteserien for Vålerenga. 21-åringen kommer gratis til Jæren.

Bryne har mistet førstekeeper Anders Kristiansen til Sarpsborg foran 2016-sesongen. Trener Gaute Larsen vil i utgangspunktet satse på Jonas Høidahl i målet, men kroatiske Knezovic vil ikke gi seg uten kamp om keeperplassen. 22-åringen på over to meter blir hentet fra Førde.

I tillegg har Bjørnar Holmvik forlenget kontrakten med Bryne ut 2018. 30-åringen spilte 28 seriekamper forrige sesong og ble kåret til årets Bryne-spiller av supporterne.

Sabri Khattabs kontrakt med Bryne gikk ut etter sesongen, og nå har han funnet seg ny klubb. Han vender tilbake til Kvik Halden i 2. divisjon, klubben han forlot da han kom til Bryne sommeren 2012. (©NTB)