KOLDING: — Jeg føler ikke noe press for å vinne gull. Jeg kjenner bare på lysten til å vinne, sier Molid til adressa.no.

Montenegro var nettopp slått 26-25, og de norske jentene var sikret en plass i semifinalen. De hadde ingen planer om å gjøre som VM-favorittene Russland og Frankrike, nemlig å tape en kvartfinale.

— Slet med å sove

— Lysten i laget til å vinne var så stor at jeg tror vi var flere som slet med å sove sist natt, sier Moild som gledet seg over at kroppen fungerte etter å ha måttet stå over mot Tyskland på grunn av en kneskade.

— Jeg hadde trua på at jeg kunne spille mer i VM. Det var jo ikke noe farlig, sier forsvarskjempen som trente alternativt og fikk behandling av det medisinske apparatet i dagene før Montenegro-møtet.

Flest utvisninger

I kvartfinalen hadde alle ventet at Montenegro skulle være råtassen, men det var Norge som kom verst ut av utvisningsstatstikken. Åtte utvisningsminutter er uvant kost for Norge, og Mari Molid måtte sone på benken to ganger.

— At vi også får noen tominuttere, viser at vi hadde lyst til å krige. Så man diskutere om dommerne var litt strenge. Den andre utvisningen jeg fikk, var i alle fall ikke en utvisning, mener Molid.

Mentalt sliten

Men Camilla Herrem innrømmer at alle utvisningene fra kampens slovenske dommerpar, gjorde kampen ekstra vanskelig.

— Du blir mentalt sliten. Du må prøve å skjønne hvor lista ligger. Jeg klarer ikke å forstå alt. Men de får mye, og vi får mye, sier Herrem.

- Når skjønte du at det ble seier?

— Jeg skjønte det da tida gikk ut. Det er ekkelt å føle at vi aldri har kontroll, sier Herrem.

Nå gleder hun seg et nytt møte med Romania i VM. Det er nemlig det siste hindret før en VM-finale søndag.

— Romania vil være mye mer gira på å slå oss nå enn i gruppespillet. Men jeg gleder meg dritmye. Lagmoralen vi viste mot Montenegro var noe av det beste jeg har sett, oppsummerer Herrem.