FREDERIKSHAVN (bt.no): — Man ser en del ting i øynene til folk. Lamare virker utrolig tent, sier en avslappet Cecilia Brækhus.

Den 39 år gamle franske damen måtte begynne å arbeide da hun var 17 år for å hjelpe til med å forsørge familien. Hittil har hun ikke smilt under de offisielle tilstelningene i Danmark, og blikket hun sendte Cecilia Brækhus under innveiingen fredag kveld, var hardt og dypt.

Etterpå viste hun pistoltegnet med fingrene mot den bergenske boksemesteren.

— Hun er tent, klar, rutinert og virker godt trent. Hun er helt sikkert godt forberedt, smiler Cecilia Brækhus.

Mesteren hadde på seg trang sort lue og en slapp joggedress. Hun virket avslappet ganske nøyaktig ett døgn før hun skal i aksjon.

— Nå handler det om å spise en god middag, få seg en god natts søvn og en god frokost. Deretter skal jeg peppe meg opp til kampen, sier hun.

Brækhus veide inn på 65,8 kilo, et knapt kilo mer enn Lamara. Hun er fornøyd med at hun denne gangen har sluppet å regulere vekten verken i den ene eller andre retningen.

— Jeg kunne til og med spise lunsj før jeg kom hit på innveiingen, det var deilig. Da jeg skulle bokse mot Oxandia Castillo sist, måtte jeg prøve å gå opp i vekt. Nå kunne jeg konsentrere meg om andre ting.

Lamare stilte til innveiing i bikini, og fremsto som ytterst veltrent.

Den lavmælte damen fra Marseille har uttalt at hun skal la hendene snakke for seg, og kikket bare på Brækhus med et uforanderlig uttrykk under den obligatoriske stirreseansen.

— Oppladningen til denne kampen har vært rolig. Det har ikke skjedd så mye. Det er ingen som har stjålet beltene mine, ingen Playboy-oppslag eller sinte amerikanere. Ingenting. Det har vært deilig, egentlig, smiler Brækhus.