Onsdag uttalte manager Arsene Wenger at han var på utkikk etter forsterkninger på midtstopperplassen. Nå kan det være duket for et gjensyn med West Ham-spiller Matthew Upson, ifølge The Independent.

Upson skal ha gitt signaler om at han ikke vil skrive noen ny kontrakt med West Ham. Han er Bosman-spiller til sommeren.

Statistikksenter Premier League:

Arsenal-manageren har uttalt at han er avhengig av å finne en erstatter for langtidsskadede Thomas Vermaelens.

Mancini skryter av Spurs-spiller

Man Citys manager Roboerto Mancini fyrer opp under overgangsryktene rundt Tottenhams Gareth Bale. Mancini skal ha uttalt at Bale ville blitt det heteste salgsobjektet i fotball-europa, om Tottenham skulle være villig til å selge stjerneskuddet.

— Kanskje er han (Bale) den eneste spilleren, som ikke er angriper, som kan utgjøre en forskjell, sier Mancini til sportsbladet Tuttosport, ifølge The Independent .

Den italienske Serie A-klubben Juventus skal være veldig interessert i å skaffe seg den walisiske kantspilleren.

Wolverhampton ser nordover til Skottland etter forsterkninger. De oransjekledde håper at Dundee Uniteds Leigh Griffiths skal forsterke laget på spissplassen.

— Å beholde en av Skottlands fineste talenter ville være bra for ligaen, samtidig som han i Premier League ville være god reklame for skotsk fotball, sier Dundee-sjef Harry Maclean til SkySports .