Manchester United-manager Louis van Gaal er under sterkt press før fredagens kamp i FA Cupen mot Derby.

Denne uken meldte flere engelske medier at van Gaal ville si opp etter sist helgs tap for Southampton, men at han ble overtalt til å snu. The Times har også meldt at van Gaal forsøkte å trekke seg to ganger da det stormet som verst rundt juletider.

BLOGG:

Nå slår van Gaal hardt tilbake mot engelsk presse.

— Jeg har aldri snakket om at jeg skal slutte. Dere finner på deres egne historier, og så må jeg svare på dem. Jeg vil ikke gjøre det. Jeg synes det er fryktelig at dere kan skrive slikt, og så må jeg svare på spørsmål om disse historiene. Jeg er veldig bekymret for at folk tror på det dere skriver. Jeg har fått mange telefoner og meldinger om dette, sier van Gaal på pressekonferansen før Derby-kampen, ifølge Sky Sports.

— Dere kan skrive hva dere vil og trenger ikke frykte noe. Det er tredje gang jeg har fått sparken, og jeg sitter her fortsatt, sier van Gaal videre.

- Fantastisk at styret støtter meg

Van Gaal sier at han setter pris på støtten fra Uniteds administrerende direktør Ed Woodward. Det var Woodward som presset gjennom ansettelsen av nederlenderen sommeren 2014. — Det er fantastisk at Ed støtter meg. Når styret viser deg så mye tillit, er presset mye større, sier van Gaal.

Manchester United røk ut av Champions League-gruppespillet og ligger som nummer fem i Premier League, fem poeng bak Tottenham på plassen over.

Van Gaal var tydelig langt nede etter tapet for Southampton, der United bare hadde én avslutning på mål gjennom hele kampen.

— Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke kan møte fansens forventninger. De har, eller hadde, store forventninger til meg, og jeg kan ikke innfri dem, sa Louis van Gaal etter tapet.

Ny episode av Aftenpodden Sport. Høydehus, barneidrett, «sværingen fra Rælingen» og en trener i trøbbel er tema: