Her feirer Rógvi Baldvinsson (til høyre) scoring for Færøyene i Budapest i oktober. Han spiller til daglig i norsk 2.-divisjon. Her feirer Rógvi Baldvinsson (til høyre) scoring for Færøyene i Budapest i oktober. Han spiller til daglig i norsk 2.-divisjon. Foto: Tibor Illyes/MTI via AP/NTB scanpix

Spilte landskamp i Tyskland fredag - startet i norsk 2.-divisjon lørdag

Travle 18 timer for midtstopperen.

Rogvi Baldvinsson fullførte 85 minutter i Færøyenes landskamp mot Kosovo fredag. Lørdag var forsvareren i startoppstillingen til 2.-divisjonsklubben Vidar.

Mens flere toppspillere har gått hardt ut mot det tette kampprogrammet i eliteserien i mai, ser ikke Baldvinsson ut til å bry seg om å spille flere kamper på få dager.

Rogvi Baldvinsson var med da Vidar slo Viking ut av cupen. Foto: Tommy Ellingsen

Vidar-spilleren fikk spille 85 minutter for Færøyene i 0-2-tapet for Kosovo i Frankfurt fredag. 26-åringen satte seg direkte på flyet til Oslo, og var lørdag, bare 18 timer etter forrige kamp, i lagoppstillingen til Vidar.Baldvinsson står med 25 landskamper for Færøyene. Han spilte i Ålgård fra 2006 til 2012. 2.-divisjonsspilleren hadde et kort opphold uten kamper i Bristol Rovers, før han returnerte til Ålgård.

Fra 2013 til 2014 spilte han i Bryne, før han fra 2015 til 2016 spilte for den danske klubben Fredericia. Den færøyske landslagsspilleren kom til Vidar i 2016. (©NTB)