MASPALOMAS (adressa.no): — Jeg forstår at spørsmålene kommer. I høst blir jeg 35, og kontrakten går ut til nyttår. Men slik jeg kjenner det akkurat nå, så vil jeg spille fotball så lenge jeg kan. Så får vi se om det blir her eller et annet sted. Eller om jegi løpet av årethar endret mening om å fortsette karrieren.

Det sier Mikael Dorsin (34) om sin egen framtid på fotballbanen.

Han har– med unntak av halve 2007 – værti RBK siden sommeren 2004, og omtalessom den store kontinuitetsbæreren i klubben. Venstrebacken harogså blitt veldig bundet til Trondheim, med familie og jusstudier.Nå er han for første gang på lang tid i tenkeboksen.

— Det handler om å holde seg skadefri, være fysisk i så godt slag som mulig, og spilletid. Jeg hadde en av mine beste sesongstarter i karrieren i fjor vår, før jeg ble operert for sportsbrokk på sommeren. Jeg føler meg tilbake i veldig god form nå og synes jeg harstartet 2016 bra.

— Så har jeg også en kropp som aldri har vært veldig skadeplaget, og det gjør det ogsåenklere å fortsette med fotballen, forklarer han.

Bruttern: -Prestasjoner avgjør

Han har så vidt vært i dialog med RBK-ledelsen om kontrakt, men det har ikke blitt veldig konkret. Og trener Kåre Ingebrigtsen sier det fort kan vente til sommeren.

-Det kan det gjøre, Han har ett år igjen, og hvorvidt det blir snakk om forlengelse handler om sportslige prestasjoner, sier Bruttern.

(krever innlogging)Så han vil ikke få «speaialbehandling på grunn av lang og tro tjeneste?

— Micke er en bra mann i gruppa og en bra mann for Rosenborg. Det kommer til å telle, det også. Men det viktigste for oss erdet sportslige, svarer han.

Kan havne i annen klubb

Dorsin selv er innforstått med tilbakemeldingene fra RBK-ledelsen. Og utelukker ikke et siste eventyr i utlandet dersom det skulle dukke opp.

— Så lenge jeg satser fotball, så satser jeg fotball. Da kan jeg også flytte på meg. Samtidig kan det jo være at Rosenborg vil forlenge. Alt kan skje, forteller den tidligere kapteinen.

Jurist om et halvt år

Videre vet ikke Dorsinheltennå hva han skal bli «når han blir stor». Han har et halvt år igjen på skolen før han erferdig utdannet jurist. Men om han blir i fotballen på et eller annet vis etter endt karriere- det kan ikke svensk-trønderen svare på akkurat nå.

(krever innlogging) Da adressa.no snakket med ham etter dagens andre øktpå Gran Canaria, var Dorsin aller mest opptatt av «her og nå».

— Jeg spilte mye i fjor, og jeg har spilt mye de siste sesongene. Nå handler det først og fremstom å få levert en så god oppkjøring som mulig. Både for meg og for laget, sier han.