STAVANGER (aftenbladet): Det var islendingen på både godt og vondt på Viking Stadion mandag kveld. 13 minutter før slutt så det ut til at han skulle bli synderen, etter å ha forært Elbasan Rashini en ball som Odd-spissen scoret på. Men bare fire minutter før slutt ordnet han balanse i regnskapet, med en heading som ga 1-1. — Jeg fikk en pasning fra Iven Austbø der jeg var under press, og bommet nok også litt i posisjoneringen. Og på den glatte banen fikk jeg bare tåen på ballen. Dermed hadde plutselig Odd-spilleren fri bane. Jeg burde avgjort ha maktet å klarere i den situasjonen. Så var det godt å gjøre 1-1 like etterpå, selv om jeg føler dette var en kamp vi burde vunnet, sier Ingason til Aftenbladet.

  • VIDEO: SE BAKLENGSMÅLET OG INGASONS TABBE ØVERST I SAKEN .

UTLIKNET: Sverrir Ingason var involvert i både baklengsmålet og utlikningsmålet mot Odd. Foto: KRISTIAN JACOBSEN

Keeper Iven Austbø innrømmer at han må ta sin del av skylden for baklengsmålet:— Ja, den må vi dele på. Det var ikke bra av meg i den situasjonen, sier han.

Fortsatt ubeseiret

Trener Kjell Jonevret hadde håpet på Vikings femte strake seier, men var tross alt glad det ikke ble tap.

— Spillerne er skuffet nå, og det skjønner jeg. Men vi kan ikke regne med å vinne alt, og er tross alt det eneste ubeseirede eliteserielaget denne sesongen. Det må vi ta med oss. Odd gjorde det vanskelig for oss, og når vi ikke lar ball og bein gå raskt nok, blir det ofte slik. Men vi hadde tross alt flest sjanser, og jeg følte vi kunne scoret før Odd gjorde sitt mål. Og når det målet kom så sent, er jeg glad for at vi kom tilbake, sier Jonevret.

Greit med uavgjort

Eks-viking Jone Samuelsen ergret seg litt over at seieren glapp, men var tross alt fornøyd:

— Når vi får fordøyd dette, synes jeg det er ok. Viking hadde tross alt noen store sjanser, og 1-1 på bortebane synes jeg er et greit resultat.

SLIK VURDERER AFTENBLADET VIKING-SPILLERNE:

Iven Austbø 4

André Danielsen 5

Sverrir Ingason 5

Indridi Sigurdsson 5

Kristoffer Haugen 5

Joackim Jørgensen 5

(Christian Landu Landu fra 63.)

Björn Daniel Sverrisson 4

Yann-Erik de Lanlay 5

Makhtar Thioune 3

(Vidar Nisja fra 63.)

Steinthor Thorsteinsson 6

(Osita Chikere fra 81.)

Jon Dadi Bödvarsson 4