Målet er å bli spilleklar til kampen mot Inter , skriver John Arne Riise på sin egen blogg.

John Arne Riise pådro seg 6. september en hjernerystelse på landslagstrening før kampen mot Portugal, og det ble snakket om en måned uten trening. Nå, drøye to uker senere, etter opptrening hjemme i Norge, er venstrebacken på plass i Italia og klar for kamp.

Jeg har veldig mye energi og fotball som skal ut av kroppen min, så dersom denne uka går bra med trening er jeg klar til å bidra på min måte - med kjemping, kriging, løping og hvem vet, kanskje et mål , skriver 29-åringen videre.

Landslagslege Thor Einar Andersen er ikke skeptisk til å slippe Riise til på banen allerede til helgen.

Jeg har snakket med Roma som skal teste ham i løpet av uken. Det er opp til dem å ta den endelige avgjørelsen. Viser han ingen nye symptomer på hodeskaden har jeg ingen betenkeligheter med at John Arne spiller den kampen , sier Andersen til TV 2 Sporten.

Riise reiste tilbake til Roma på lørdag. Han fikk med seg 2-2-kampen mot Bologna på søndag, og i kveld spiller Roma borte mot Brescia. Backen er veldig takknemlig for at han fikk trene seg opp igjen hjemme i Norge, og tror det har bidratt til at han har kommet tilbake så raskt som han har gjort.

Her i Norge fikk jeg sjansen til å gjøre det jeg trengte, uten noen forstyrrelser og av den grunn vil jeg takke AS ROMA for den muligheten. Men også en stor takk til Mister Ranieri for at jeg fikk være her og alle direktørene etc i klubben. Håper jeg kan betale tilbake den tilliten med gode prestasjoner utover sesongen , skriver Riise.