SVEITS — ISLAND 4-4

Tre mål fra Johan Berg Gudmundsson hjalp Island til poeng og 4-4 mot gruppelederen Sveits i Norges VM-kvalifiseringsgruppe fredag.

Gudmundsson gjorde 1-0 til islendingene etter tre minutter. Det tok et kvarter før de sveitsiske favorittene svarte ved Stephan Lichtsteiner. Hjemmenervene ble beroliget da Fabian Schär la på til 2-1 etter 27 minutter, før Lichtsteiner gjorde sitt annet mål for kvelden tre minutter senere.

Blerim Dzemaili økte til 4-1 fra straffemerket ni minutter etter sidebytte, men så var det slutt for sveitserne. Vertene slapp de hardtspillende islendingene inn i kampen igjen da Kolbeinn Sigthórsson reduserte til 2-4. Gudmundsson reduserte ytterligere med sitt annet mål etter 68 minutter. På overtid reddet han ett poeng og ny spenning i Norges gruppe med sitt 4-4-mål.

I Ljubljana bidro Kevin Kampls mål etter 19 minutter at Slovenia slo Albania 1-0. Resultatet gjorde at Norge holder annenplassen i gruppe E, fire poeng bak Sveits.

Norge spillere mot Sveits på Ullevaal tirsdag. Island møter Albania hjemme, mens Kypros tar imot Slovenia. (©NTB)