— Det stemmer at investorene våre følte at det var for risikabelt å investere i Wehrman, der-for trakk vi tilbake tilbudet vi hadde kommet med, forklarer LSK-leder Frank Grønlund til Moss Avis.

Overgangen til Wehrman var mer eller mindre i boks ý helt til Lillestrøm overraskende trakk seg. Moss ASAs daglige leder, Tore Jobs, var forundret over at overgangen strandet.

— Jeg må si at dette er litt rart. Jeg trodde faktisk at det skulle ordne seg nå. Hva som har skjedd i Lillestrøm etter møtet vi hadde mandag ettermiddag vet jeg ikke. Men dette var overraskende, beretter Jobs.

Ifølge Moss Avis skal hovedårsaken til bruddet være at Moss forlangte for mye for spilleren. Moss skal etter sigende ha forlangt en million for midtbanespilleren. Jobs mener allikevel ikke at klubben priset bort Wehrman.

— Nei, det gjorde vi definitivt ikke. Vi har ikke skremt bort Lillestrøm i disse forhandlingene. Vi kom med en helt akseptabel pris i forhold til Wehrmans kvaliteter som spiller, fortsetter Jobs.

Lite aktuell for Molde

Wehrman var tidligere denne sesongen i Moldes søkelys. Romsdals-klubben mistet nylig Karl Oskar Fjørtoft, og trenger en ny midtbanespiller. Ifølge Molde-trener Gunder Bengtsson er det lite som tyder på at de henter Wehrman.

— Wehrman er en god spiller, men vi har en del andre spillere som vi vurderer i forhold til sal-get av Fjørtoft. Per dags dato er ikke Wehrman én av disse, men vi vil kanskje diskutere dette på nytt. Dette må vi rett og slett se an litt mer før vi eventuelt tar kontakt med Moss, svarer Molde-trener Gunder Bengtsson.