FØLG DIREKTE LØRDAG KLOKKEN 16.00:

NORWICH-SUNDERLAND

Norwich tapte mot Southampton forrige lørdag, og er dermed fortsatt faretruende nær nedrykk fra Premier League. Klubbens norske midtbanespiller Alexander Tettey hadde forventet en sterkere sesong.

— Sist sesong hadde vi folk som, hvis du sammenligner dem med de som kom inn, du ikke ville beskrevet som profilerte spillere, så jeg synes vi burde gjort det bedre denne sesongen hvis du sammenligner med troppen vi har nå, sier Tettey ifølge Daily Star.

Norwich var lenge i en farlig posisjon forrige sesong, men endte til slutt på en 11. plass. Norfolk-klubben hentet blant andre Leroy Fer, Nathan Redmond og spissduoen Ricky van Wolfswinkel og Gary Hooper i løpet av sommervinduet.

Før lørdagens oppgjør mot Sunderland er Norwich på 15. plass, med fire poeng ned til nedrykksplasserte Sunderland, som riktignok har tre kamper mindre spilt.

— Spillerne har vist mye karakterstyrke og det er mye av det i garderoben, men vi må også ha kvaliteten til å få jobben gjort og kanskje litt hell også trengs. Man kan definitivt se tilbake på noen av prestasjonene våre som har fortjent bedre resultater, sier Tettey.