Philipp Lahm of Germany Foto: Digitalsport
GEPA-1806085930 - INNSBRUCK,AUSTRIA,18.JUN.08 - FUSSBALL - UEFA Europameisterschaft, EURO 2008, Russland vs Schweden, RUS vs SWE. Bild zeigt den Jubel von Yuri Zhirkov (RUS).Foto: GEPA pictures/ Oskar Hoeher Foto: GEPA pictures/ Oskar Hoeher
Russia's Andrei Arshavin (2ndR) celebrates his goal with team mates during their Group D Euro 2008 soccer match against Sweden at Tivoli Neu stadium in Innsbruck, June 18, 2008. REUTERS/Michaela Rehle (AUSTRIA) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY Foto: SCANPIX

Han har vært god i alle tre kampene, Andrea Pirlo. Men har, som resten av lagkamereatene, slitt med uttellingen. Inntil "slaget i Zürich" tirsdag.

Og uten Francesco Totti er det nettopp Pirlo italienerne setter sin lit til når det gjelder det kreative. Mot Frankrike, da det sto om ære, viste han tidvis hvorfor. Elegante gjennomspill til Luca Toni, enkle pasninger sidelengs eller framover som holdt tempoet i spillet oppe – og straffesparket.

Det var aldri tvil. Da han måtte score, var han iskald.

Derfor er også Milan-profilen tatt inn i rundens lag etter de siste gruppespillskampene. En runde som ble nokså spesiell, ettersom mange av spillerne som har vært inne på laget ikke har spilt seg ut, men sto over den tredje runden.

Etter hver runde vil vi oppdatere laget utfra hvilke spillere som har imponert mest, slik at vi etter finalen står igjen med det som blir vårt endelige EM-lag.

Laget, denne gang i 4-4-2:

KEEPER:

Gianluigi Buffon, Italia (ny): Reddet straffe mot Romania, og hadde feberredning da Frankrike kunne kommet inn i kampen igjen tirsdag— Konkurrerer med Peter Cech om tittelen "verdens beste målvakt", men det er ingen tvil om hvem som har hatt det beste mesterskapet.

HØYREBACK:

Phillip Lahm, Tyskland (ny): Vi tar en "spansk en" med en tysker. Lahm var strålende mot Østerrike, men da som venstreback. Har dog vært solid også i de to andre kampene og har da spilt på motsatt side.

MIDTSTOPPER

Sergej Ignasjevitsj, Russland (ny): Solid mot Hellas, og gjorde livet surt for Zlatan og Henke onsdag. Ikke med i det lekke forsvaret som slapp Spania til fire mål i åpningen.

MIDTSTOPPER

Pepe, Portugal (retur): Meget god i åpningskampen, og tilbake på nivå sist – selv om et reservepreget Portugal rotet mot Sveits.

VENSTREBACK:

Juri Zhirkov, Russland (ny): For en kamp mot Sverige. Var overalt på venstresiden. Overalt!

HØYRE MIDTBANE:

Cristiano Ronaldo, Portugal: God mot Tyrkia, imponerende med mål og målgivende mot Tsjekkia. Sto over mot Sveits, men de beste alternativene så langt: Nederlands Robin van Persie og Kroatias Dario Srna har heller ikke fått full spilletid.

SENTRAL MIDTBANE:

Michael Ballack, Tyskland (ny): Målet står fortsatt og dirrer etter scoringen mot Østerrike. Ballack var god, men tyskerne er avhengige av at han fortsetter i samme spor mot Portugal i kvarten.

SENTRAL MIDTBANE:

Andrea Pirlo, Italia (ny): Brettet opp ermene da Italia trengte det som mest, etter også å ha vært god i de to første. Suspendert i kvarten.

VENSTRE MIDTBANE:

Wesley Sneijder, Nederland: Én av tre spillere som er med, til tross for at de sto over sist. Sneijder har kanskje vært mesterskapets stjerne med stor S så langt på det laget som har imponert aller mest. Tyrkias Ardan er nærmeste utfordrer på venstrekanten.

SPISS:

Andrej Arsjavin, Russland (ny): Kan ikke komme utenom ham, selv om han sto over de to første. Makan til spiller. Herjet generelt og kronet det hele med scoring mot Sverige.

SPISS:

David Villa, Spania: I kke med sist, men fire mål på to kamper sier sitt. Det lukter toppscorertrofé lang vei

Disse er ute av laget:

Fra runde 2:

Edwin van der Sar, Nederland (keeper): Har vært knallgod, men sto over da Buffon overbeviste igjen.

Sergio Ramos, Spania (høyreback): Hvillt og klarte dermed ikke å beholde plassen.

Olof Mellberg, Sverige (midtstopper): God i de to første, slet voldsomt med hurtige russere onsdag.

Josip Simunic, Kroatia (midtstopper): Sto over sist, og andre grep sjansen

Giovanni van Bronckhorst, Nederland (venstreback): Vrakes med tungt hjerte. Backen har vært en av mesterskapets fremste spillere så langt, men en russer tok veldig vare på sjansen da "Gio" ikke var på banen mot Romania.

Deco, Portugal (offensiv midtbane): Nok en stjerne som sto over sist.

Luka Modric: Ble hvilt mot Polen

Zlatan: Virket frustrert mot slutten av Russland-kampen og utrettet lite.

Fra runde 1:

Bosingwa, Portugal (høyreback): God i åpningskampen, helt ordinær mot Tsjekkia.

Pepe, Portugal (midtstopper): Slet mer med Baros enn han gjorde mot Nihat fra Tyrkia

Moutinho, Portugal (defensiv midtbane): Ikke veldig synlig mot Tsjekkia.

Marcos Senna, Spania (defensiv midtbane): Igjen ok, men ikke som mot Russland. Pådro seg en også en del unødvendige frispark.

Lukas Podolski, Tyskland (spiss): Jo da, han scoret igjen. Men tyskerne klarte aldri å skape de helt store sjansene mot Kroatia, selv når de lå under. Heller ikke Podolski.

DEBATT: Dette var våre elleve utvalgte, etter at alle lagene har spilt to kamper i grupppespillet. Hvem er dine?

ALT OM EM: