Fernando Torres sier han er fornøyd med Liverpools valg av ny manager, men spissens agent garanterer ikke at spanjolen blir på Anfield.

– Trolig fortsetter Fernando Torres i Premier League, men jeg kan ikke fastslå at det blir med Liverpool , sier agent José Antonio Martín til Daily Mail.

Både Chelsea og Manchester City følger Torres tett.

– Vi jobber med hans framtid, men akkurat nå kan vi ikke garantere at han blir i sin engelske klubb , forteller agent Martín.

Det er dårlig nytt for Liverpools manager Roy Hodgson.

I helgen sa Torres at han trives i Liverpool og at han er fornøyd med Merseyside-lagets valg av ny manager etter Rafael Benítez. Nå tyder likevel stadig mer på at spanjolen forlater Anfield.

Torres-debatt raser i Spania

Liverpool-spissen har ikke imponert så langt i VM, men har likevel fått fornyet tillit fra landslagssjef Vicente del Bosque. Med unntak av åpningskampen mot Sveits, der han kom inn etter en times spill, har Torres startet samtlige kamper for Spania. Nå herjer diskusjonene i hjemlandet om hvorvidt han bør få startplass mot Tyskland.

På nettsidene til sportsavisen Marca har 75,2 prosent av leserne svart at de mener spissen ikke bør starte mot Tyskland. I en lignende undersøkelse i AS svarte 67 prosent det samme.

Spaltist Manolo Lama i samme AS mener det er «respektløst» å sette spørsmålstegn ved Fernando Torres’ status som førstevalg og at Tyskland frykter Liverpool-angriperen. Dette begrunnes med hans avgjørende scoring i EM-finalen mot samme nasjon for to år siden. En annen spaltist i AS, Manu Carrero mener Torres bør innvilges «psykisk og fysisk hvile» i onsdagens kamp og «spares til finalen». Videre mener han at Fernando Llorente bør få tillit på topp.

Torres har, til forskjell fra storscorer Villa, aldri vært noe klart førstevalg for Spania. Det skyldes først og fremst at Torres målstatistikk for «La Roja» er langt svakere enn David Villas. På 78 kamper for Spania har Torres bare scoret 24 ganger.

– Ikke klippekort

Landslagssjef Del Bosque ble overbevist om at Torres var tilbake for fullt da spissen hans scoret som innbytter i oppkjøringskampen mot Polen, og siden har ikke treneren mistet troen på ham.

Men søndag antydet Del Bosque at han kanskje ikke like stor tro på Torres.

– Han kommer til å fortsette å bidra med sitt arbeid og personlighet, men han får ikke startplass automatisk.

(©NTB)