Romsdals Budstikke vet at keeperen, som har storspilt mot Molde en rekke ganger, er i forhandlinger med klubben. Keeperen selv bekrefter at han har snakket med klubben.

— Jeg kan bekrefte at jeg har snakket med Molde, men jeg har ikke takket ja eller nei til noe tilbud. Jeg vet ikke en gang om klubbene er enige om en avtale, sier keeperen til Rbnett.

Bugge Pettersen sto som en levende mur da Sandefjord holdt Molde til 0-0 på Aker Stadion tidligere i sommer. Etter kampen utelukket han ikke at en overgang til Molde kunne være aktuelt.

— Hvis klubben aksepterer et bud, må jeg ta stilling til det tilbudet som måtte komme, sier han.

Sportslig leder i Sandefjord, Arne Dokken, forteller imidlertid til Sandefjords Blad at klubben har takket nei til MFKs første bud på Bugge. Ifølge TV 2 skal budet ha vært på 1,5 millioner kroner.

– Vi har vært i kontakt med Molde og mottatt et konkret bud på Espen. Vi har meldt tilbake at vi ikke aksepterer budet. Det var for lavt, sier Dokken.

Det er imidlertid fortsatt dialog mellom klubbene. Hvor mye budet var på ønsker ikke Dokken å kommentere.

I fjor var keeperen nær en overgang til greske Panionios, men klubben valgte å satse på en annen sisteskanse helt på tampen.

Siden 2002 har han spilt for Sandefjord, og han står foreløpig oppført med én kamp for det norske a-landslaget.

Tidligere i dag ble det også kjent at Molde har signert Daniel Chima Chukwu, som ble frisluppet fra kontrakten med FK Lyn da klubben gikk konkurs tidligere i sommer.