OSLO 20090602Landslagssjef Egil Drillo Olsen omgitt av pressefolk under fotballandslagets trening på Bislett stadion tirsdag ettermiddag.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Foto: Poppe, Cornelius

Kun de 20 første minuttene av torsdagens trening på Bislett stadion var åpen for pressen.

Da de rundt 70 mediefolkene hadde forlatt friidrettsarenaen, startet terpingen inn mot den viktige kampen mot Makedonia i Skopje lørdag kveld.

— Det blir litt roligere med lukkede treninger. I dag skal vi terpe på dødballer og litt på ulike trekk, sa landslagssjef Egil Olsen i forkant av torsdagens økt på Bislett.

Les også:

Usikker på keeper

Han vil røpe minst mulig angående de 11 som starter kampen mot Makedonia. På keeperplass hevder han at han faktisk ikke sikker hvem han skal velge.

Kandidatene er Jon Knudsen, Rune Almenning Jarstein og Håkon Opdal.

— Jeg vet ikke hvilken keeper jeg skal velge. De får kanskje beskjed i dag, men jeg vet ikke om vi har bestemt oss helt. Det er fortsatt lenge til lørdag, sier Drillo, som har lagt store deler av beslutningen om hvem som skal stå i mål i hendene på assistenttrener Ola By Rise og keepertrener Frode Grodås.

- Betyr ikke så mye

I forkant av sin comeback-kamp mot Tyskland i februar offentliggjorde landslagssjefen laget dagen før kamp. Det blir ikke aktuelt til det avgjørende oppgjøret i Skopje.

- Det betyr ikke så veldig mye, men jeg tror vi lander på at dere får laget noen timer før kampen, sier Drillo, som har følgende begrunnelse.

— Motstanderen skal få greie på laget vi stiller med så sent som mulig.

Selv om landslagsledelsen holder kortene tett til brystet, er det på rene at lørdagens oppgjør nærmere seg, og Drillo har nok dannet seg en førsteellever i hodet.

100% Fotball tror disse får tillit fra start, dersom ikke noe uforutsett skulle dukke opp:

(4-5-1): Jon Knudsen – Jon Inge Høiland, Kjetil Wæhler, Brede Hangeland, John Arne Riise – Daniel Braaten, Christian Grindheim, Fredrik Winsnes, Per Ciljan Skjelbred, Morten Gamst Pedersen – John Carew.