Nordlendingen har vært ute med skade siden serieavslutningen i fjor. Han har hatt fem inngrep i lyskene. Tre på høyre side, og to på venstre side.

5. januar møtes Start-laget for å forberede seg til neste sesongs eliteseriecomeback – med Årst på laget.

Les også:

— Jeg håper å kunne bidra fra dag én , sier 34-åringen til Starts hjemmeside.

Tromsø-væringen er Starts best betalte spiller, med rundt to millioner kroner i årslønn uten bonuser. Han innrømmer at det har vært en frustrerende å ikke være med å bidra på banen denne sesongen.

- Det har i alle fall vært en god test på om jeg virkelig vil satse videre. Jo lenger skadeoppholdet ble, jo mer motivert har jeg blitt. Jeg har fått gode svar fra meg selv, mentalt sett, sier Årst, som gleder seg til eliteseriespill i 2009. — Eliteserien blir en spennende utfordring. Vi har rykket opp selv om så godt som hele fjorårets lag er skiftet ut. Start 2's knusende seier over Odds 2.lag viser at vi har mange talenter som banker på døra til A-stallen. Vi skal ikke være naive og tror at vi får det lett, men årets eliteserietabell gir meg inspirasjon. Tromsø, Fredrikstad og Bodø/Glimt høyt plassert viser at "det e ikkje pengan som styre", sier Årst.