Det sies at litt regn i brudesløret betyr lykke, og sånn sett fikk Alexander Tettey og Marit Harbak en perfekt start på ekteskapet i vakre omgivelser ved Havstein kirke lørdag.

Vielsen inneholdt både latter og høylydt applaus.

Da Tettey ga sitt svært høylydte ja til sin Marit, runget latteren i steinkirka fra 1857. — Det er jo meg det da. Jeg gjør ikke noe galt, men det jeg gjør blir ofte litt flaut. Jeg måtte jo si høyt ja, for følte det var viktig at jeg var rolig og at Marit så at jeg var rolig. At hun følte det. Og det gjorde hun, sier Norwich-proffen.

Da det nyslåtte ekteparet hadde avsagt sine ekteskapsløfter, og etter litt jobb fått på ringene, slo presten over på engelsk.

— You may kiss the bride. Det her har Alex ventet lenge på, sa spesialprest Inger Cornelia Celius.

Da brøt forsamlingen ut i spontan applaus.

  • Det var veldig fint og vakkert, sa en strålende fornøyd brudgom på kirketrappa etter vielsen.

Lørdag kveld var det stor festivitas på Kvilhaugen gård, hvor paret Vadim Demidov og Christina Vukicevic, og fotballkompisene Andreas Nordvik og Bjørn Tore Kvarme er blant gjestene. Per Ciljan Skjelbred og Daniel Bråthen var forhindret fra å komme i kirka på grunn av Albaniakampen med landslaget, men begge fester med sin nygifte tidligere lagkamerat utover kvelden.

Deretter drar paret på bryllupsreise 12. juni.

  • Først reiser vi til Maldivene. Så skal vi til Roma, og se oss litt rundt i Italia. Vi blir på reise helt til vi skal tilbake til England 2. juli, sier ektemann Alexander Banor Tettey.