Tittelforsvareren har ikke stått tomhendt igjen i serien siden oktober 2012. Med lørdagens seier er Bayern bare to kamper fra å tangere Hamburgs 30 år gamle rekke på 36 strake seriekamper uten tap.

Mot Mainz startet det dårlig for Pep Guardiolas mannskap. Sørtyskerne ble straffet for en svak første omgang da Shawn Parker ga gjestene ledelsen like før pause. Målet kom som følge av en feil fra midtstopper Jerome Boateng.

I annen omgang kom Mario Götze på banen. Han spilte en nøkkelrolle i Bayerns comeback. Den tidligere Dortmund-spilleren serverte Arjen Robben en krempasning før 1-1-målet etter 50 minutter.

Götze var også involvert i scoringen til Thomas Müller to minutter senere. I tillegg sto han bak innlegget som gjorde at Mario Mandzukic kunne legge på til 3-1 i det 69. minutt. Müller fullførte kampen med et straffemål i sluttminuttene.

Bayern München topper Bundesliga ett poeng foran Borussia Dortmund, som lørdag slo Hannover 1-0. Marco Reus scoret fra straffemerket etter fire minutter.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen da Eintracht Braunschweig tapte 2-3 hjemme for Schalke. Vertene ledet to ganger i kampen, men på overtid ble Roman Neustädter matchvinner for Schalke.

Det endte 1-1 mellom Eintracht Frankfurt og Nürnberg, mens Werder Bremen og Freiburg spilte målløst.

Tysk Bundesliga fotball lørdag, 9. runde:

**Bayern München – Mainz 4-1 (0-1)

Mål:** 0-1 Shawn Parker (44), 1-1 Arjen Robben (50), 2-1 Thomas Müller (52), 3-1 Mario Mandzukic (69), 4-1 Müller (str. 82).

71.000 tilskuere.

**Borussia Dortmund – Hannover 1-0 (1-0)

Mål:** 1-0 Marco Reus (str. 4).

80.645 tilskuere.

**Eintracht Braunschweig – Schalke 2-3 (1-1)

Mål:** 1-0 Orhan Ademi (20), 1-1 Max Meyer (29), 2-1 Karim Bellarabi (59), 2-2 Leon Goretzka (65), 2-3 Roman Neustädter (90).