ESBJERG — OB 1-3

Både Esbjerg og OB hadde to nordmenn i aksjon. For gjestene hadde Mostafa Abdellaoue målgivende pasning til 3-1-målet som trygget seieren i det 87. minutt. Seieren var OBs første på bortebane i årets sesong.

Espen Ruud spilte hele kampen for bortelaget. For Esbjerg startet både Magnus Lekven og Bakenga. Den innleide Brugge-spissen utlignet til 1-1 etter 13 minutter etter at Emil Larsen hadde sendt gjestene i en overraskende ledelse allerede etter to minutter.

Det var hjemmelaget som hadde overtaket og presset OB bakover i store deler av kampen. Men i sluttminuttene gikk alt galt for Esbjerg. Daniel Høegh gjorde 2-1 i det 83. minuttet, og kort tid etter satte Martin Spelmann inn pasningen fra «Mos».

Tapet gjør at Esbjerg kan bli vippet ned fra 2.-plassen i dansk superliga senere søndag. OB klatret på sin side til 6.-plass i serien.