Etter seks uker med en diger skinne rundt kneet, dag som natt, har Micke Dorsin så smått begynt å melde seg på ute blant lagkameratene på feltet. Skinna er byttet ut med en liten knebeskytter.

— Kneet kjennes bedre, og det skal det jo også være. I dag var jeg med nesten på maks på sprintene. Men det har ikke grodd helt, så den minste lille vridning kan sende meg tilbake til start. Derfor må jeg fortsatt være forsiktig. Men jeg er i rute til å være tilbake i slutten av april, begynnelsen av mai, sier han.

Ikke stressa

Veteranen er på utgående kontrakt, og trener Kåre Ingebrigtsen var i januar tydelig på at det er de sportslige prestasjonene som vil avgjøre om svensken får forlenget kontrakten.

Selv hevder Dorsin at han ikke lar seg stresse av situasjonen.

— Situasjonen er som den er, og den har jeg visst om lenge. Nå tenker jeg bare på å trene og bli frisk. Det tar all min oppmerksomhet, og jeg har ingen tanker om neste år. Kanskje jeg hadde tenkt mer på det dersom jeg hadde vært skadefri, sier han.

Usikker på om han fortsetter

Samtidig innrømmer Dorsin at han har tenkt tanken på ikke å være RBK-spiller neste sesong.

— Jeg vet ikke en gang om jeg ønsker å forlenge med Rosenborg. Det kommer an på hva som skjer. Jeg må kjenne at jeg har noe å bidra med – jeg må duge. Gjør jeg ikke det, skal jeg ikke være her lenger. Da blir det bare pinlig, sier han.

Da adressa.no snakket med veteranen under treningsleiren på Gran Canaria, åpnet han for å flytte på seg for å forlenge karrieren. Men han har problemer med å se seg selv i aksjon for et annet lag i eliteserien.

— Jeg er 99,99 prosent sikker på at jeg ikke vil spille for en annen eliteserieklubb enn Rosenborg. Det ser jeg ikke noe poeng i. Men samtidig skal man aldri si aldri, sier han.

United-stjerne med såpe på hanskene sendte Løkberg til Ranheim. Hør siste utgave av «Rasmus&Saga» her eller abonnér på podkasten i iTunes.