Bulgaria fikk en god start med å vinne den vanskelige bortekampen mot Aserbajdsjan med 2-1 i Norges EM-kvalifiseringsgruppe tirsdag.

Avgjørelsen falt tre minutter før slutt da innbytteren Ventsislav Hristov headet inn 2-1-målet etter ett innlegg fra en annen innhopper, Todor Nedelev.

Bulgaria åpnet friskest og fikk en tidlig ledelse. Jilijan Micanskij fant nettmaskene etter 14 minutter da han fikk en stikker og satte ballen lavt i mål bak Kamran Agajev.

Ni minutter etter sidebytte slo hjemmelaget til og Dimitrij Nazarov utlignet. Georgij Jilijev hadde like før en stor mulighet til å øke til 2-0, men Agajev reddet forsøket. Istedenfor gikk Aserbajdsjan rett i angrep.

Nazarov forsøkte seg med en skudd fra 25 meter som gikk i mål via en overrasket bulgarsk målvakt Vladislav Stojanov.

Italia er storfavoritt i gruppen, mens Norge er spådd å kjempe mot Kroatia og nettopp Bulgaria om de to neste plassene.