Det kunne også virke som tyrkerne ble truffet av flere gjenstander kastet fra tribunen på Olympiastadion i Roma.

Politiet måtte rykke inn for å skille kamphanene.

Slo etter motstandere

Romas Francisco Lima var i sentrum for oppmerksomheten, og en kunne tydelig se at han slo etter flere av Galatasaray-spillerne mens vakter prøvde å stoppe ham.

Det kunne virke som Galatasaray-lederne hadde sagt noe som fikk Lima til å reagere, mens en av Galatasaray-spillerne også var i klammeri med vaktene.

Galatasaray-trener Mircea Lucescu likte ikke opptrinnet, og en kunne se at han skjelte ut flere av sine assistenter.

— Verste jeg har vært med på

— Det er det verste jeg har vært med på. Et fullstendig kaos. Noe lignende har jeg aldri opplevd, sa den svenske dommeren Anders Frisk til Aftonbladet.

Roma-trener Fabio Capello sa han fryktet for sine spillere da opprørspoliti måtte skille de to lagene. Det tyrkiske laget måtte vente på banen mens Roma-spillerne ble geleidet inn i tunnelen, men etter kort tid ble Galatasaray-spillerne bombardert med mynter og flasker og måtte flykte gressmatten.

18 politifolk og tre militærpoliti måtte behandles for kuttskader etter det voldsomme sammenstøtet, som skal ha startet med krangel mellom Romas Francisco Lima og Galatasarays Emre Asik.

Batistuta slo til

Flere spillere dukket snart opp og på TV-bildene kunne man blant annet se Gabriel Batistuta slå knyttneven i magen på Asik.

— Jeg oppførte meg dårlig, men ble provosert og var nødt til å forsvare meg, sa argentineren.

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) kommer trolig med en reaksjon på bråket. Dommer Frisk måtte tilbringe store deler av natten med å skrive en rapport til forbundet.