Til tross for en jevnspilt kamp på Moseidmoen Gress som til slutt endte i 1-2 seier til bortelaget Pors Grenland, skapte Vindbjart mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen.

Sjansesløseriet straffet seg og Marius Lundeberg Enger tok sjansene han fikk og scoret to mål. Lite hjalp det at hjemmelagets Ayoub Jakes Swaray satte inn et sent utligningsmål i sluttminuttene.

Pors satte et tidlig press på Vindbjart og skapte i løpet av de første minuttene tre relativt store sjanser. Vindbjart ristet presset godt fra seg og hadde store deler av førsteomgang, selv om det var mangel på de virkelig gode avslutningene. Både hjemmelagets Morten Benestad og Daniel Aase var på mange gode løp, men med storscorer Øyvind Gausdal ute ble det med potensialet.

Det var først rett før pause at bortelagets Enger skled inn en corner og bortelaget gikk dermed til pause med et godt utgangspunkt. Etter pausen fortsatte Vindbjart å skape sjanser, men i likhet med den andre omgangen manglet avslutningene. Etter 65 minutter var nok en gang Lundeberg Enger frempå og satte inn et skudd som hjemmelagets Terje Reinertsen forgjeves prøvde å ta. Trøstemålet til Vindbjart kom først i det 86. minutt da Ayoub Jakes Swaray kontant satte inn et innlegg.

Det hjalp lite og det var Pors som tok viktige poeng for å beholde plassen i 2. divisjon.