Kroatia 6-0 Aserbajdsjan, Malta 0-1 Italia

Kroatene hadde ingen problemer med å slå Aserbajdsjan, som var helt sjanseløs i Osijek.

Andrej Kramaric startet scoringsshowet da han satte inn 1-0 etter elleve minutter. Ivan Perisic doblet ledelsen etter 34 minutter, før to kjappe scoringer av Perisic og Marcelo Brozovic på overtid i første omgang sørget for at kampen i realiteten var avgjort til pause.

Luka Modric satte kampens femte mål, mens Rashad Sadygov var uheldig og satte ballen i eget nett da han fastsatte sluttresultatet til 6-0. Aserbajdsjan er Norges neste motstander i Baku i november.

To utvisninger på Malta

Italia imponerte ingen mot laget Norge slo 3-0 fredag. Southampton-spiller Graziano Pellè satte riktignok inn 1-0 på Malta etter 24 minutter, før den tidligere Lillestrøm-spilleren Michael Mifsud ble utvist etter en takling på Alessandro Florenzi fire minutter senere.

Man skulle tro at Italia vil kjøre over miniputtnasjonen etter at laget ble redusert til ti mann, men italienerne klarte aldri å score flere mål.

I det 73. minutt ble Leonardo Bonucci utvist for Italia, og de siste 17 minuttene ble spilt ti mot ti.

Full pott

Kroatia og Italia står dermed med full pott etter de tre første kampene. Kroatene har slått Bulgaria, Malta og Aserbajdsjan. De har fortsatt ikke sluppet inn mål i kvalifiseringen.

Italia har vunnet mot Norge, Malta og Aserbajdsjan. De ligger bak Kroatia på målforskjell som har scoret ni mål, mens italienerne har satt fem baller i nettet og sluppet inn ett mål. (©NTB)