Trener Rikard Norling gjorde syv endringer fra laget som slo Bryne 1-0. Grepene hans var ikke vellykkede. Et av dem var å flytte Jonas Grønner ut på høyrebacken. Mannen som normalt er midtstopper, laget straffespark og spilte en svak kamp i sin nye posisjon.

— Jeg følte meg ukomfortabel i backposisjonen fra første sekund, sier Grønner etterpå.

Han fortsetter:

— Alle kunne vel se at det ikke fungerte, men Rikard ville se meg der, og derfor ble det spill i en uvant posisjon for meg. Jeg har ikke spilt back siden jeg var guttespiller.

Grønner var blant de siste som forlot Brann-garderoben etter cupkampen, selv om han ble byttet ut lenge før slutt. Straffen han laget, som Vard tok ledelsen på, er selv med repriser vanskelig å si om var riktig. Grønner selv har et klart syn på situasjonen.

— Jeg er 95 prosent sikker på at fellingen skjedde utenfor, og at det ikke var straffe, sier Grønner.

Til slutt fikk det ikke konsekvenser for Branns cupavansement. Men Grønner, som de fleste i Brann-leiren, gikk ikke rundt og gliste etter straffeseieren. Jakob Orlov, som reddet ekstraomganger med sin scoring, på overtid og Branns første sjanse, virket direkte nedfor.

— Vi var ikke et lag der ute, sier Orlov, og føyer seg dermed inn i rekken av oppgitte Brann-spillere.

— Det var ikke godkjent i det hele tatt, og da er det vanskelig å ta med seg noe lykke herfra. Innstillingen var altfor dårlig, vi hjalp ikke hverandre, gikk ikke i dueller. Da er det vanskelig å vinne fotballkamper, fortsetter han.