LIVERPOOL – WEST HAM 2-0

Han hadde ikke spilt for Liverpool siden 31. august i fjor (fem måneder og én dag siden) på grunn av en skade, men lørdag var endelig Daniel Sturridge (25) tilbake – og kronet comebacket med en lekker scoring.

– Det er et lagspill og jeg er glad vi vant. Det er veldig godt å være tilbake, men det er lagets prestasjoner og at vi vinner kamper som teller. Jeg har sett kampene fra sidelinjen, og gutta har spilt bra, men noen ganger har ikke resultatene gått vår vei. Men vi har jobbet hardt for å gjøre det manageren vår ønsker at vi skal gjøre, sier Daniel Sturridge ifølge BBC.

Liverpool-manager Brendan Rodgers var strålende fornøyd med eget lag og målscoreren Sturridge.

– Han er en spiller fra øverste hylle. Han var bare på banen i 25 minutter, scoret ett og var nær å score enda et mål, sier Rodgers til BBC.

Raheem Sterling scoret også et fint mål for Liverpool. Foto: Digitalsport

Coutinho i assisthumørSpissen, som herjet på topp for Liverpool sammen med Luis Suárez i fjor, startet kampen mot West Ham på benken. Men etter 68 spilte minutter på Anfield entret han endelig banen igjen. Og det tok ikke lang tid før det fikk resultater.

11 minutter senere fikk han nemlig en fin stikker fra Philippe Coutinho, og Sturridge banket ballen fra skrått hold til høyre for Adrián i West Ham-buret. En skikkelig goalgetterscoring.

Liverpool vant til slutt 2-0 etter at samme Coutinho også hadde vist frem pasningsfoten tidlig i andre omgang.

Med en lekker pasning fant brasilianeren Raheem Sterling inne i 16-meteren til West Ham. Sterling sto plutselig helt alene med keeperen etter den geniale pasningen og satte ballen enkelt i mål.