I et intervju med LA Times som gjengis i britiske medier bekrefter trener Bruce Arena at Liverpool-kaptein Steven Gerrard kommer til klubben i juli.

Ifølge Sky Sports er det ventet en offisiell uttalelse fra klubben i løpet av onsdagen.

– Steven Gerrard kommer hit i juli. Han er en kvalitetsspiller, og jeg er ikke bekymret over hvordan han vil passe inn i laget, sier Arena ifølge LA Times.

– Klubben har en suksessrik historie og er attraktiv for spillere som Steven Gerrard, sier treneren.

Nå bekrefter også klubben og Gerrard selv at han er klar.

– Jeg er veldig glad for å starte det neste kapittelet i min karriere i USA med LA Galaxy, sier Gerrard.

Galaxy har vunnet Major League Soccer tre av de fire siste årene. Tidligere har David Beckham spilt for klubben.

Gerrard har spilt for Liverpool i hele sin karriere. Han debuterte for rødtrøyene i 1998. Engelskmannen gjorde det klart forrige uke at han ikke forlenger med klubben.

– Jeg mener det er en perfekt match. En av grunnene til at jeg har valgt LA Galaxy, er suksessen de har hatt i det siste. Jeg vil ha en sterk avslutning på karrieren, og jeg ønsker noen medaljer og trofeer til i samlingen min, sier Gerrard til LA Times.

Liverpool ga Gerrard tilbud om ny kontrakt i november, men han takket til slutt nei etter litt betenkningstid. Hadde klubben vært på banen tidligere, ville Gerrard trolig blitt på Anfield også neste sesong.

– Hvis noen hadde forelagt meg en kontrakt under sesongoppkjøringen, ville jeg ha signert, sier Gerrard i et intervju med lokalavisen Liverpool Echo.