Martin Ødegaard ble byttet ut etter en drøy time da Real Madrid Castilla vant 3-1 hjemme over Sestao River Club lørdag.

Nordmannen hadde noen gode involveringer fra sin offensiv midtbaneposisjon, men lagkameratene misbrukte mulighetene de fikk på pasning fra 17-åringen.

Den norske landslagsspilleren ga også Sestao-keeperen problemer på et frispark, men målvakten fikk akkurat avverget forsøket. Etter 64 minutter ble Ødegaard erstattet av Enzo Zidane.

Kampens store spiller ble Aleix Febas. 19-åringen startet friskt og ga Real Madrids reservelag ledelsen med et flott skudd etter ti minutter. Seks minutter senere doblet midtbanespilleren med en ny fin avslutning for Castilla.

Sestao-angriper Canario reduserte etter halvspilt omgang da Castilla-keeperen sendte ballen rett i beina på motstanderen. Borja Mayoral scoret kampens siste mål etter 43 minutter.

Castilla og Barakaldo har fått et stort forsprang på resten av lagene i toppen av divisjonen. Duoen stormer mot opprykk fra nivå tre i Spania.