Godt over to uker har gått siden Dusan Poloz ble bekreftet ferdig som MHK Elite-trener. Siden den gang har ingen av de involverte partene valgt å kommentere treneravgangen.

Ønsket grep

Tirsdag sendte klubben ut en pressemelding, hvor de begrunnet hvorfor de valgte å skille lag med tsjekkeren. Der skriver MHK at det er de svake sportslige resultatene som har ført til styret mente at nok var nok.

«Avslutningen er begrunnet i at de sportslige resultatene for Molde HK Elite, ikke har vært som forventet og forutsatt, og vi ønsket med dette å ta fremtidige grep for å legge til rette for ny sportslig, utvikling i klubben. Vi takker Dusan for hans innsats for klubben og ønsker han lykke til videre».

Landslagspause

Det står videre i pressemeldingen at partene er enige om å ikke gi ytterligere kommentarer, og at sluttavtalen ikke skal offentliggjøres.

Molde ligger på kvalikplass i eliteserien, den samme posisjonen laget hadde før Poloz fikk sparken. Leif Gautestad skal trene laget ut sesongen, og har tre kamper igjen i tillegg til en eventuell kvalik på å redde MHK fra nedrykk.

Eliteserielagene har landslagspause nå, og MHK har ikke kamp før de tar imot Byåsen onsdag 30. mars.