Manchester United — Stoke 1-1

Innbytter Anthony Martial så ut til å bli helten for et sjansesløsende Manchester United. Så utnyttet Joe Allen en dårlig involvering fra keeper David de Gea og ga Stoke 1-1. Stoke-keeper Lee Grant holdt egenhendig Manchester United-spillerne unna scoringslista i første omgang av søndagens Premier League-kamp på Old Trafford, men kun et par minutter etter at Anthony Martial entret banen sendte franskmannen hjemmelaget i ledelsen.

Det var 20-åringens første mål for sesongen, og hans første scoring som innbytter siden han debuterte mot Liverpool forrige sesong.

I det 82. minutt utlignet Joe Allen til 1-1 etter at United-keeper David de Gea ikke klarte å holde et enkelt skudd fra utenfor 16-meteren.

United spilte dermed uavgjort for første gang denne sesongen. Stoke har på sin side fortsatt til gode å vinne.

Vi fulgte kampen:

Grant-show

Stokes keeper måtte i aksjon allerede etter to minutter på Old Trafford. Engelskmannen vartet opp med en vanvittig reaksjonsredning alene med Zlatan Ibrahimovic, og på returen som havnet hos svensken var Grant der igjen.

Etter kvarteret spilt fikk bortelaget sin første sjanse. Joe Allen spilte vegg med Xherdan Shaqiri før ballen ble slått inn mot Wilfried Bony. Spissen bommet på ballen, som i stedet havnet hos Jerome Cameron, Avslutningen stoppet David de Gea.

Like før halvtimen spilt vartet Grant opp med enda en kjemperedning. Jesse Lingard fikk muligheten alene med keeperen etter et innlegg fra Zlatan Ibrahimovic, men nok en gang var Grant der med en reaksjonsredning.

Ibrahimovic fikk en ny mulighet bare få minutter senere, men denne gangen var det Ryan Shawcross som sto i veien for scoring.

De Gea-tabbe

I annen omgang var Stoke mer med og etter 55 minutter var Allen nær å sende bortelaget i ledelsen. Den tidligere Liverpool-spilleren fikk god tid inne i vertenes 16-meter, men avslutningen var for svak.

Grant klarte imidlertid ikke stå imot lenger da innbytter Anthony Martial fikk sjansen fra kanten av 16-meteren etter 69 minutter. Franskmannen bøyde ballen utakbart i lengste hjørnet til 1-0. David de Gea var ikke særlig patent med åtte minutter igjen av kampen. Da den spanske keeperen slapp et enkelt skudd videre ut i feltet skjøt Jonathan Walters ballen opp i tverrliggeren. På returen dukket Allen opp og satte inn utligningen.

United hadde flere enorme muligheter på slutten, men klarte ikke score. Dermed endte det med poengdeling på Old Trafford.

Manchester United og Stoke spilte for øvrig med sørgebånd under søndagens kamp. Grunnen er at tidligere United— og Skottland-spiss David Herd døde samme dag, 82 år gammel.