MARBELLA (Rbnett): Speideren til AZ Alkmaar satt på tribunen da Molde møtte Hafnarfjordur i treningskamp lørdag. Barry van Galen har fulgt klubben tett under oppholdet i Spania.

— Molde har et veldig interessant lag med mange unge og gode spillere. Men jeg kommenterer ikke hvilke spillere vi følger spesielt, sier han til Rbnett.

Barry van Galen (44) spilte selv for AZ fra 1997 til 2006. Den offensive midtbanespilleren fikk også med seg to A-landskamper for Nederland.

— Jeg har sett Molde flere ganger tidligere, blant annet i Marbella. Det er ett av flere lag vi følger for å lete etter mulige forsterkninger. Vi skal ha nye spillere i alle lagdeler, sier van Galen, som også har fulgt flere av Moldes treninger denne uka.

Han noterte flittig da Sander Svendsen og Pape Paté Diouf sendte Molde i føringa, men resten av kampen ble skjemmet av stygt spill og Molde tapte 2-3. — Molde var gode i den første kampen onsdag, de var et bedre lag enn Helsinki, sier Barry van Galen.

Tidligere Rosenborg-spiller Markus Henriksen spiller i AZ Alkmaar, som ligger på fjerdeplass i den nederlandske æresdivisjonen bak PSV, Ajax og Feyenoord.