– Det er uakseptabelt. Vi har skuffet fansen, sier en svært alvorlig Erik ten Hag etter det historiske 0–7-tapet mot Liverpool.

– Er du sint?

– Ja, definitivt. Jeg er overrasket. Fordi jeg har sett et lag som har en vinnermentalitet den siste tiden, men i andre omgang hadde vi ikke vinnermentalitet i det hele tatt, svarte han.

United lå bare under 0–1 til pause, det var i andre omgang de falt totalt sammen. Liverpool ga seg ikke før de hadde scoret syv. Nedsablingen var ten Hags første tap siden bortekampen mot Arsenal 22. januar.

Les om målfesten her.

– Vi hang ikke sammen. Det var uprofesjonelt. Vi holdt oss ikke til planen. Vi mistet hodet. Vi sluttet å løpe hjemover. Det er virkelig uprofesjonelt. Vi har sett tidligere at vi kan slå tilbake, men dette er et stort tilbakesteg.

På børsen til Manchester Evening News fikk samtlige United-spillere bunnkarakteren 1.

Forsvarsspiller Luke Shaw har aldri opplevd verre.

– Det er det verste jeg har opplevd på en fotballbane. Standardene våre har sunket. Vi kan ikke ha resultater som det her på denne tiden av sesongen. Manageren kommer til å tvinge oss til å se det på nytt i morgen. Det vil ikke bli lett å se på denne ydmykelsen, sier Shaw til Viaplay.

Roy Keane var heller ikke nådig i Sky Sports-studioet.

– En sjokkerende dag, sier Sky Sports-eksperten på den engelske sendingen.

– Spillerne bør være flaue og skamme seg over den prestasjonen. Da det ble tøft, var de ikke der.

– De erfarne spillerne leverte pinlig, de viste ikke lederegenskaper i det hele tatt. Målene de slapp inn var sjokkerende. Det ble en tøff dag for United, sier han.

Keane spilte i United fra 1993 til 2005 og står med 326 kamper for klubben:

– Takk Gud for at jeg aldri var en del av et United-lag som ble slått med så mye.

– Hvis jeg hadde blitt slått 6–0 eller 7-0, hadde jeg gått i skjul. Jeg hadde blitt meldt savnet i et par måneder. Det er faktisk såpass ydmykende.