– Jeg drømmer nå. Nå er jeg to kamper unna å vinne tittelen. Jeg tenker på det nå, sier Littler etter seieren.

Ikke bare vant Littler kvartfinalen mot Brendan Dolan (50), publikumsfavoritten fortsatte å showe.

Da han kunne avgjøre det første settet snudde han seg mot publikum og ba om respons, og den gærne dartfansen responderte høylytt. Dessverre bommet Littler på «bullen», men han avgjorde det i neste kast.

Dermed vant han det første settet etter å ha ligget to «legs» bak fra start. Etter det så han seg aldri tilbake. 180-poengerne rant inn, og han gikk tidlig opp i en 2–0-ledelse i sett – det er først til fem.

I det tredje settet fikk Littler mer trøbbel og han var nære å tape litt av forspranget han hadde. Med en utrolig snuoperasjon klarte han å levere da presset var på sitt største og snudde settet til seier.

– Han har vært i trøbbel, men så har han funnet et nytt gir, sa Sky Sports kommentator om Littlers spill.

NOK EN TRIUMF: Luke Littler fortsetter eventyret i dart-VM til publikums store glede. Foto: Zac Goodwin / Pa Photos / NTB

«Hvis du elsker Littler, stand up!» ropte publikum i Alexandra Palace i London. Det finnes ingen tvil om at det 16 år gamle fenomenet har blitt en publikumsfavoritt.

Dolan reduserte til 4–1 etter at Littler misbrukte flere gode sjanser, men 16-åringen slo raskt tilbake.

– Det er vakkert. Han er kraften. Ingen kommer i nærheten av denne fyren, sa Sky Sports kommentator da Littler vant det første legget i det sjette settet.

Til slutt vant han 5–1 i sett.

– Wow. Jeg er i semifinalen i debuten min. Jeg er veldig glad og jeg føler jeg har fortjent det. Det gikk bra i dag og, sa Littler.

– Det må noe spektakulært til for å stoppe denne sensasjonen, sa Sky Sports kommentatorer.

Han er den yngste som noen gang er i semifinalen i dart-VM. Ved å gå til semifinalen er han sikret nesten 1,3 millioner norske kroner. Den totale premiepotten er på rundt 33 millioner kroner.

Nyttårsaften var det fridag for dartspillerne. Da ble Littler invitert til Tottenham Hotspur Stadium og så Spurs slo Bournemouth 3–1. Han var invitert av den skadde James Maddison og så kampen fra hans boks.

– Han er 16 år gammel! Jeg tror han kommer til å ha en lys fremtid, skrev Maddison på sin Instagram med et bilde av Littler.

Nå møter Littler Rob Cross i semifinalen. Briten sto for turneringens store prestasjon da han snudde 0–4 i sett til en 5–4-seier i sin kvartfinale mot Chris Dobey. Semifinalen går tirsdag kveld, og du kan se den på Viaplay.

Husker du denne legendariske sekvensen?